×

انتقال تصویر دوربین مداربسته چیست؟

حامد صفری
10 بهمن 1401
دقیقه زمان برای مطالعه

انتقال تصویر دوربین مداربسته یکی از اصلی ترین نیازهای مشتریان سیستم های مداربسته است.
امروزه پیشرفت جوامع در زمینه های کنترل یک محل بدون مراجعه روند رو به رشد اتوماسیون در هر زمینه ای مشهود و گریز ناپذیر میباشد. یکی از زمینه های اتوماسیون کنترلی حفاظتی نصب دوربینهای مداربسته در یک محل و کنترل و بازبینی آنها از هرجای دنیا از طریق اینترنت بدون مراجعه به محل میباشد. بسیاری از افراد، به علت کیلومترها دور بودن از که محیط خانه یا محل کار، ناچارند امر نظارت را از این طریق انجام دهند. با قابلیت انتقال تصویر، به طور کلی در هر زمان و مکان به واسطه اینترنت شرایط نظارت و کنترل وجود دارد.

بعضی مواقع لازم است با استفاده از اینترنت نظاره‌ گر تصاویر دوربین مداربسته خود باشیم. به‌ طوری که در هر زمان و مکان، حتی از راه دور هنگام سفر بر محل نصب دوربین مدار بسته نظارت و کنترل داشته باشیم. بهترین راه برای انجام این کار، بهره‌گیری از اینترنت و گوشی موبایل همراه یا لپ تاپ است.

بدین صورت که با نصب یک نرم افزار انتقال تصویر دستگاه DVR یا NVR روی گوشی موبایل اندروید یا ios خود می‌توانید از راه دور بر محیط نظارت کامل داشته باشید. لازم به‌ذکر است جهت انتقال تصاویر باید دستگاه DVR یا NVR نیز به اینترنت متصل باشد. لازم بذکر است بدانید که سرور انتقال به تصویر دستگاه های NVR,DVR به داخل ایران منتقل شده است.به همین علت به هیچ عنوان قطع نمیشود.

انتقال تصویر اینترنتی دوربین مداربسته چطور عمل می کند؟
در اجرای یک انتقال تصویر اینترنتی شما در واقع سیستم دوربین مداربسته خود را وارد فضا اینترنت می کنید. از این طریق شما می توانید در هر محلی که امکان دسترسی به اینترنت برای شما میسر بود تصاویر دوربین های خود را ببینید. در ادامه به پاسخ دادن به برخی از رایج ترین سوالات در رابطه با انتقال تصویر اینترنتی خواهیم پرداخت:
آیا برای انجام انتقال تصویر به دوربین مداربسته شبکه یا IP نیاز است؟
خیر، سیستم های مداربسته آنالوگ هم می توانند برای شما امکان انتقال تصویر را فراهم کنند. امکانات انتقال تصویر در سیستم های آنالوگ و شبکه خیلی متفاوت نیست. پس اگر می خواهید از سیستم مداربسته آنالوگ برای کاربری خود استفاده کنید نگران اجرای انتقال تصویر نباشید.

برای انتقال تصویربه چه بسترهایی نیاز داریم؟
اجرای انتقال تصویر اینترنتی کار پیچیده ای نیست به بستر پیچیده ای هم نیاز نخواهد داشت. نیازهای اصلی شما در هنگام انتقال تصویر این امکانات هستند:
دستگاه DVR، NVR یا سرور با قابلیت اتصال به شبکه: دستگاه مرکزی که شما برای ضبط تصاویر از آن استفاده می کنید. باید امکان اتصال به شبکه را داشته باشد. امروزه تقریبا تمامی دستگاه های ضبط کننده دوربین مداربسته دارای این قابلیت هستند.
اینترنت در محل ضبط تصاویر: در محل ضبط تصاویر دوربین ها شما نیاز به اینترنت خواهید داشت. بهتر است در این محل برای اینترنت خود درخواست IP Static یا IP Valid هم داده باشید. این IP در واقع یک آدرس ثابت برای پیدا کردن شبکه اینترنتی شما برای شما ایجاد می کند. گرچه امکان انتقال تصویر بدون آی پی استاتیک هم وجود دارد. اما این کار ممکن از کمی انتقال تصویر شما را بی ثبات کند یا از سرعت آن بکاهد.
اینترنت در محل پخش تصویر: شما باید برای دیدن تصاویر دوربین های خود به انترنت دسترسی داشته باشید. در واقع پس از انجام انتقال تصویر اینترنتی شما خواهید توانست در هر محلی تصاویر دوربین های خود را مشاهده کنید.
انجام انتقال تصویر اینترنتی چه هزینه هایی دارد؟
در واقع انجام انتقال تصویر هیچ گونه هزینه ای به جز بستر اینترنتی مورد نیاز و اجرای آن توسط کارشناس برای شما نخواهد داشت. امروزه تمامی تجیهزات ضبط مداربسته امکان انتقال تصویر اینترنتی را در خود دارند. حتی در صورت عدم استفاده از این قابلیت شما همیشه امکان انجام آن را در آینده خواهید داشت.
انتقال تصویر اینترنتی به چقدر سرعت اینترنت نیاز خواهد داشت؟
سرعت اینترنت مورد نیاز برای انجام انتقال تصویر با توجه به تعداد و کیفیت تصویر دوربین ها متفاوت خواهد بود. برای محاسبه دقیق این فضا باید از ابزار محاسبه فضای هارد و پهنای باند دوربین مداربسته استفاده کرده. پهنای باند مورد نیاز را حساب کنید.
البته توجه داشته باشید. که معمولا نرم افزارهای انتقال تصویر در صورت پایین بودن سرعت اینترنت شما تعداد فریم و کیفیت تصویر را کاهش می دهند. تا امکان نمایش تصاویر برای شما فراهم شود. با این حال سعی کنید در صورت نیاز به انتقال تصویر اینترنتی هنوره بالاترین سرعت قابل انتخاب را انتخاب کنید. چراکه با توجه به محدودیت سرعت اینترنت احتمالا سرعت کافی را نخواهید داشت.
سعی کنید سرعت اینترنت در محل ارسال اطلاعات (محل ضبط) را بالاتر در نظر بگیرید. چرا که سرعت ارسال اطلاعات در سیستم های اینترنتی معمولا کمتر از سرعت دریافت آنهاست.
اجرای انتقال تصویر دوربین مداربسته چقدر از فضای اینترنتی من مصرف خواهد کرد؟
پاسخ به این سوال کاملا به شرایط و نوع مصرف شما وابسته است. طبیعتا هر چه سرعت اینترنت شما بالاتر باشد و انتقال تصویر با کیفیت و تعداد دوربین بیشتری صورت گیرد. شما حجم بیشتری از اینترنت را مصرف خواهید کرد. البته تمامی این موارد به میزان تماشای تصاویر دوربین ها وابسته است. اگر زیاد تصاویر دوربین ها را به صورت اینترنتی تماشا کنید طبیعتا نیازمند حجم بیشتری از اینترنت خواهید بود.
با این حال پس از مدتی شما میزان حدودی مصرف سیستم مداربسته را با توجه به میزان نیاز خود به دست خواهید اورد. نیازی نیست از ابتدای نصب سیستم مداربسته اطلاعی از میزان حجم مورد نیاز داشته باشید.

انتقال تصویر به روش ip static چگونه است؟
اولین گام برای انجام انتقال تصویر دوربین مدار بسته این است. که شما یک خط اینترنت دارای آی پی ثابت داشته باشید. برای این منظور باید از هر کجا که اینترنت خود را تهیه کرده اید. اقدام به خرید آدرس آی پی ثابت یا همان آی پی استاتیک کنید.

حال دلیل خرید آدرس آی پی ثابت چیست ؟ هر بار که شما به اینترنت وصل می شود آدرس آی پی شما تغییر می کند. به عبارت دقیق تر هنگامی که شما مودم خود را روشن می کنید. از طرف ارائه دهنده سرویس اینترنت شما ، یک آدرس آی پی متغییر به آن اختصاص می یابد. ممکن است در صورت خاموش و روشن کردن مودمتان آدرس آی پی شما مجدد تغییر کند. برای انتقال تصویر دوربین مدار بسته نیاز است. تا شما دارای یک خط اینترنت با آدرس آی پی ثابت باشید.

برای انجام انتقال تصویر توسط آی پی استاتیک (ثابت) شما باید تنظیماتی را روی مودم خود صورت دهید. در این تنظیمات شما منابعی از شبکه داخلی خودتان را به اشتراک می گذارید. حال این منابع می توانند هر چیزی باشند که شما در انتقال تصویر دستگاه دی وی آر خود را به اشتراک می گذارید. با این کار شما در حقیقت اجازه دادید که هر کس آدرس آی پی شما را وارد کند. بتواند به دستگاه دی وی آر شما دسترسی داشته باشد و بتواند تصاویر دوربین های شما را مشاهده کند.
انتقال تصویر با روش p2pچگونه است؟
با پیشرفت علم و ظهور تکنولوژی انتقال تصویر P2P، هر دستگاه یک کد منحصر به فرد به نام کد P2P دارد.

که نیاز به هیچ تنظیمات و عملیات خاصی برای انتقال تصویر ندارد. با تمام شبکه های اینترنت سازگاری دارد. فقط کافیست اینترنت را به دستگاه متصل کنید.

سیستم P2P یا همان Peer to Peer یکی از شاخه های سیستم ابری هستند که در کشور عزیزمان اصطلاح Cloud رایج است.

کد P2P به همراه نام کاربری و رمز عبور را در نرم افزار گوشی وارد کنید. به سرعت تصاویر برای شما قابل دسترس خواهند بود. این روش به آسانی قابل تنظیم بوده و هیچ گونه نیازی به استفاده و دریافت آی پی استاتیک نیست.

انتقال تصویر P2P، به راحتی این امکان را بوجود می آورد تا تنها با اسکن کردن بارکد QR کد، به دستگاه انتخابی دسترسی داشته باشید. این عملیات بدون نیاز به پروکسی ، پورت فورواردینگ و برنامه های داینامیک انجام پذیر است. نرم افزار های مربوطه این امکان را برای کاربر میسر می کند. تا از هر نقطه با تلفن همراه خود در صورت وجود اینترنت به تصاویر سیستم های دوربینهای مدار بسته نصب شده دسترسی داشته باشید.
*شرکت داده های رسا توانسته است. برای بهبود سرعت سرور انتقال تصویر را با ایران منتقل کرده است. دارای برنامه انحصاری است. برای نصب برنامه میتوانید بطور مستقیم از سایت دانلود کنید.*
مزایای شبکه ی p-2-p

۱- در p-2-p هیچ نیازی به مدیریت سیستم تمام وقت نیست. هر کاربری مدیر دستگاه خود است.
۲- در p-2-p تمامی منابع و محتویات میان همه ی کلاینتها تقسیم می شود.
۳-به دلیل اینکه عدم وابستگی در p-2-p ، این روش قابل اعتماد تر است. عدم موفقیت یک کلاینت، تاثیری بر عملکرد کلاینت های دیگر ندارد.
۴- نصب آن و در نتیجه تنظیمات کامپیوتر در این شبکه آسان می باشد.
۵-هزینه ی کلی ساخت و نگهداری این نوع شبکه به نسبت بسیار پایین است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

آموزش انتقال تصویر با برنامه hiai

ما از دوربین های مدار بسته 📹 برای اماکن مختلفی استفاده میکنیم. شما میتوانید با استفاده
حامد صفری
19 بهمن 1401

حل مشکل نرم افزار hiai

حل مشکل نرم افزار HIAI مشکل ورود نرم افزارHIAI چیست؟چرا نمیتوانیم قوانین برنامه را تایید
حامد صفری
29 آذر 1401

آموزش انتقال تصویر برنامه XMEye

ما از دوربین های مدار بسته 📹 برای اماکن مختلفی استفاده میکنیم. شما میتوانید با استفاده
حامد صفری
11 بهمن 1401
فیلدهای قابل نمایش را انتخاب کنید. بقیه فیلد ها مخفی خواهند شد
  • تصویر
  • کد محصول
  • نمره
  • قیمت
  • موجود
  • دسترسی
  • توضیح
  • عرض
  • اندازه
  • ویژگی ها
  • فیلد دلخواه
مقایسه